Όλα άρχισαν κάπου το 2008 από μια ιδέα που πήρα από την γειτόνισσα και κουμπάρα μας που παρακολουθούσε μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι της Ηλιούπολης. Παρακολουθούσα τα έργα της τα οποία κάθε χρόνο άλλαζαν κατηγορίες (πχ ζωγραφική με λάδι, ασπρόμαυρα, έγχρωμα, προσωπογραφίες κλπ). Αυτό όμως που μου έκανε κλικ και ήταν κάτι ξεχωριστό από τα συνηθισμένα ήταν το κολάζ. Μου έδειξε πως ακριβώς το κάνει και από τότε κόλλησα στην μαγεία του αποτελέσματος.

Είπα να δοκιμάσω και εγώ να δω το δικό μου αποτέλεσμα στα δικά μου έργα. Σιγά σιγά όσο περνούσε ο καιρός και έφτιαχνα καινούργια γινόμουν λίγο καλύτερη και ανέβαζα τον πήχη και ας μου έβγαινε άσχημο. Ήθελα να μάθω να παίζω πλέον με τις σκιές. Είναι ένα είδος τέχνης που δεν έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις τα πάντα γιατί έχει να κάνει με μικρά χαρτάκια από περιοδικά και όχι με πινέλο και χρώματα. Με την ιδέα μόνο και μόνο που έφτιαχνα κάποιο κολάζ έχοντας χρησιμοποιήσει περιοδικά που ήταν για πέταμα ένιωθα θαυμάσια. Έπαιρναν μορφή τα έργα μου.

Στην σελίδα αυτή λοιπόν υπάρχουν όλα τα κολάζ που έχω κάνει από τα πρώτα, που ακόμα έψαχνα το πώς και το γιατί μέχρι και σήμερα, και κάθε φορά το κάτι παραπάνω. Κάθε κολάζ είναι ξεχωριστό ποτέ δεν μπορεί να γίνει το ίδιο.